• NAMNET PÅ VÅR REKRYTERINGSBYRÅ

Vem är Aaron Sprint?

Vem är Aaron Sprint?

Våren 2018 var vi i New York på konferens och en ledig kväll besökte vi den anrika Bemelmans Bar på Carlyle Hotel på Upper East Side.

Som vanligt diskuterade vi företags- och affärsutveckling över ett par glas. Plötsligt kommer en distinkt, äldre herre fram till oss och på ett mycket trevligt sätt frågar på engelska om vi pratar svenska.

Vår nyfikenhet över hans språkkunskaper ledde oss vidare in i en mycket inspirerande diskussion. Vi glömmer honom aldrig och har kallat företaget efter honom – Aaron Sprint.

  • KOLLEGOR, PARTNERS, TALANGER OCH KONSULTER

Vår idé

Vår idé

Vi vill ge andra människor möjlighet att uppnå mål, göra något de verkligen vill och brinner för, minimera risk och samtidigt utvecklas genom utmaningar med hjälp av kollegor, samarbetsparter, talanger och konsulter.

Vi är alla olika och det är olikheterna som får oss och vår affär att växa. Det finns därför inga dåliga personligheter. Man kan inte vara för gammal, för ung, tillhöra fel grupp, komma från fel land eller vara fel i största allmänhet. Det som är relevant är din erfarenhet, dina kunskaper, din motivation, ditt driv och vad du vill.

Vårt jobb är att hitta rätt möjlighet för dig som får dig att växa, bli bättre och utvecklas själv och tillsammans med andra.

Vårt jobb är att hitta rätt möjlighet för dig som får dig att växa, bli bättre och utvecklas själv och tillsammans med andra.

  • EFFEKTIV OCH SNABB REKRYTERING

Vår byrå

Vår byrå

Byrån grundades av individer som trivdes i varandras sällskap och delade en vision om att bygga och utveckla både bolag, affär och människor och göra det tillsammans med andra.

Vi vill växa med våra uppdragsgivare, kandidater, konsulter och medarbetare. Detta kan vi bara göra genom att vara effektiva, snabba, hålla oss a jour och se trenderna. Dessutom vill vi ha roligt under tiden.

Vi tror inte att vi har en process som skiljer sig markant från våra konkurrenter. Men genom vår specialisering har vi genom åren byggt upp stabila nätverk och databaser samt strukturer och processer som ger oss möjlighet att snabbt hitta rätt.

Vi ser affären, människan och potentialen. Vi gör det snabbt, effektivt och med hög tillgänglighet, kontinuerlig kommunikation och transparens.

Din partner i rekrytering och affärsutveckling.

Din partner i rekrytering
och affärsutveckling.

Kontakta oss!